Kölcsön azonnal?

Utolsó módosítás: 2013. december 29. vasárnap

Azonnali kölcsönre lenne szüksége? A lehető leghamarabb szeretne hitelhez jutni, s a lehetséges megoldások érdekelnék?
A bankpiacon elérhető leggyorsabb kölcsönök az ingatlanfedezet bevonása nélkül igényelhető hitelkonstrukciók, melyek a Hitelnet kínálatában is megtalálhatók. A gyorskölcsön azonban nem jelent azonnal felvehető hitelt.

A személyi kölcsönök átfutási ideje ugyan lényegesen rövidebb, mint a jelzálog fedezete mellett nyújtott hiteleké, hiszen időt takaríthatunk meg azzal, hogy ez esetben elkerülhető a hitelfedezetül szolgáló ingatlan felértékelése, mivel ezekben a kölcsönügyletekben csak a hiteligénylő jövedelmének igazolására van szükség, azonban banki hitelről lévén szó, csak a megfelelő hitelbírálat után kerülhet sor a kölcsön folyósítására.

A hitelbírálat során jellemzően az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

 • A hiteligénylő életkorának el kell érnie legalább a 21. vagy 23. életévet.
 • .
 • A kölcsönigénylőnek – meghatározott időtartam óta – rendszeres jövedelemmel kell rendelkeznie, mely munkáltatói igazolással, s adott esetben bankszámla kivonattal támasztható alá. .
 • Meglévő hitel esetén alapfeltétel annak problémamentes törlesztése.

Ha Ön rendelkezik már meglévő hitellel, akkor a jövedelem terhelhetősége szempontjából lényeges kérdés, hogy annak mekkora a havi törlesztő részlete, ugyanis minden pénzintézet meghatározza, hogy az ügyfél igazolt jövedelmének hány százaléka fordítható hiteltörlesztésre.

A kölcsönkérelem elindítását megelőzi a Hitelnet által végzett előzetes bírálat, mely a jövedelemigazolás és a személyes okmányok alapján történik. Pozitív eredmény után kerül sor a gyorskölcsön iránti kérelem adott bankba való eljuttatására, ahol megtörténik a végleges hitelbírálat is. A hitelösszeg jóváhagyását követően kerülhet sor a banki kölcsönszerződés aláírására, majd ezután lehetséges a hitelfolyósítás. Mindez azonban jellemzően nem egy napon leforgása alatt történik, tehát az ügylet lebonyolítása, valamint a szükséges összeg tényleges felvétele igénybe vesz néhány napot.

A Hitelnet Tanácsadói az előzetes hitelbírálatot azonban akár azonnal is el tudják végezni, tehát annak eredményéről Ön azonnali információt kaphat.

Online ajánlat formájában Kollégáink tájékoztatják Önt a néhány nap alatt elérhető gyorskölcsönök havi törlesztő részletéről, valamint a kamat és a teljes hiteldíj mutató (THM) mértékéről. Mindehhez csupán ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése szükséges.

Hozzászólások
 • Székelyhidi andrás szerint:

  Személyi kölcsön fedezet nélkül 1000000

 • latos hajnalka szerint:

  Meg vagyok szorulva anyagilag és nagyon sok a villanyszámlám. Nem tudom fizetni nagyon, ezért szeretnék kölcsönt felvenni.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Hajnalka!
   Közüzemi számla hátralék a hitelkérelem elutasítását vonja maga után. Amennyiben még nincsen elmaradása, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a személyi hitel lehetőségeket.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket