Megoldható az osztrák hitel 2014-ben?

Osztrák hitelt felvételén gondolkodik? Szeretné tudni a feltételeket és az elérhető havi törlesztő részleteket. Oldalunkon mindent megtudhat a témában.

Osztrák hitelt szeretne igényelni, mert Magyarországon elutasították hitelkérelmét? Esetleg a magyar bankoknál kedvezőbb kamatokat szeretni elérni osztrák bankoknál? A legkedvezőbb hitelt szeretné megtalálni ingatlanfedezettel?

Osztrák hitel igénylés esetén olyan személyeknek is lehetett korábban megoldást kínálni, akik a BAR/KHR lista miatt hazai bankoknál nem tudnának hitelt jelzáloghitelt igényelni.

Mindenek előtt felhívjuk figyelmét, hogy osztrák bank által magyar ügyfelek részére folyósított ingatlanfedezet nélkül felvehető személyi kölcsön nem létezik. Amennyiben valaki ilyet ajánl Önnek, akkor kérjük járjon el különösen körültekintően. Pénzt előre soha ne fizessen ki semmilyen címen sem osztrák személyi kölcsön igénylése miatt senkinek!

Ingatlan fedezet mellett számos olyan esetben tudtunk megoldást kínálni, amikor a hazai bankok már rég elutasították volna a hitelkérelmet.

Miért érte meg osztrák hitelt igényelni?

  • Olyan ügyfeleket is ki tudnak szolgálni, akik Magyarországon a BAR lista miatt nem kapnának hitelt.
  • Megfelelő jövedelem esetén a hazai bankoknál lényegesen kedvezőbb kamattal igényelhető lakáscélú hitel vagy korábban felvett hiteleit is kedvezőbb feltételekkel tudja kiváltani!

Az alábbiakban összefoglaljuk az osztrák hitel igénylésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat

Finanszírozható hitelcélok:

  • Hitelkiváltás

A törvényi szabályozás értelmében szabad felhasználású jelzáloghitel és lakáshitel jelenleg csak forint alapon igényelhető.

A legtöbb osztrák banknál már nem lehet jövedelem igazolás nélkül hitelt igényelni, rendelkezni kell a bank által elvárt jövedelemmel. Osztrák hitel igénylése esetén a jövedelmet nem minden esetben kell bankszámlával igazolni, sőt olyan lehetőség is van, ahol az igénylő által kitöltött jövedelemnyilatkozat is elfogadható.

A felvehető hitel összege nem haladhatta meg a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) forgalmi értékének 50%-át. Fedezetként lakóingatlanok, belterületi nyaraló vagy üzlethelyiség fogadható el.

Hitelkiváltás esetén a legtöbb helyen kérik a probléma mentes hitelmúlt igazolását, melyet az utolsó 3-4 havi bankszámlakivonattal és a kiváltani kívánt hitel szerződésével lehet alátámasztani. Van olyan partnerünk is, ahol nem szükséges a problémamentes hitelmúlt folyószámlával történő igazolása, elég a bank által kiállított egyenleg igazolás is.

A minimális ingatlanérték 8-10 millió Forint volt és kizárólag a kellően forgalomképes ingatlanok fogadhatók el fedezetként.

Az ingatlanra korábban bejegyzett végrehajtás elutasítást jelenthet, melyet a bank teljes tulajdoni lap bekérésével ellenőrizhet.

A kamatban kedvezőbb kondíciót kínáló osztrák bankoknál a jövedelemvizsgálat is szigorúbb, rendelkezni kell a bank által elvárt összegű havi jövedelemmel és a jövedelem nyilatkozat sem elfogadható.

Osztrák bankpartnereink csak meghatározott régióban található ingatlanokat fogadták el fedezetként.

Kérdése van?Kattintson ide és tegye fel kérdését
Kérdése van?