Törlesztőrészlet számítás

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

Hitelfelvétel előtt a különböző konstrukciókról való tájékozódás fontos része a törlesztőrészlet számítás. Ön akár fedezet nélküli személyi kölcsönt, akár szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitelt kíván igényelni, a törlesztőrészlet számítás legegyszerűbb módja a Hitelkalkulátor, melyet honlapunkon megtalál.

A Hitelkalkulátor a pénzügyi partnereink által kínált hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbnek a törlesztő részletét jeleníti meg a szükséges adatok beírása után. Elsőként az Önnek megfelelő hitelcélt kell kiválasztani az alábbiak közül: Lakásvásárlás használt lakás; Lakásvásárlás új lakás; Építési hitelek; Szabad felhasználás ingatlanfedezettel; Felújítás, korszerűsítés, bővítés; Adósságrendezés ingatlanfedezettel; Telekvásárlás; Személyi kölcsön fedezet nélkül. A futamidő szintén a megadott lehetőségek közül választható ki. Jelzáloghitel maximum 35, személyi kölcsön pedig legfeljebb 8 évre igényelhető. Jelzálog alapú hitel esetén 5, személyi kölcsön esetén 1 éves lépésközökkel kalkulálhat az online hitelszámológéppel. Végül nem marad más hátra, mint a felvenni kívánt hitelösszeg megadása. E három tényező függvényében történik a törlesztőrészlet számítás.

A kalkulátor devizanemenként számolja ki a kért konstrukció havi törlesztését és teljes hiteldíj mutatójának (THM) mértékét. A kapott eredmények nem minősülnek ajánlattételnek, az adatok tájékoztató jellegűek. Ha a megjelenített konstrukciók valamelyikéről részletesen is tájékozódni szeretne, akkor kattintson az „Ajánlatot kérek” gombra. Ezt követően Hiteltanácsadóink e-mailben fogják ismertetni Önnel az adott termék további kondícióit (kamatláb, kezelési költség, járulékos költségek).

A törlesztőrészlet számítás előtt fontos, hogy tisztában legyen saját törlesztési képességével. Határozza meg, hogy mekkora összegű havi törlesztést tud biztonsággal vállalni havonta, majd a kölcsönösszeg megadása után több futamidőre is kalkuláljon, s válassza azt, amely problémamentes hiteltörlesztést tesz lehetővé. Tudni kell, hogy minél hosszabb a futamidő, annál nagyobb összeget fizet vissza összességében. Ám arról sem szabad megfeledkezni, hogy hiába a viszonylag rövid futamidő, ha a törlesztő részlet összege meghaladja anyagi lehetőségeit. Nemfizetés esetén ugyanis elveszítheti ingatlanát.

A honlapunkon található Hitelkalkulátor folyamatosan nyomon követi a bankpiac kamatváltozásait, így mindig naprakész törlesztőrészlet számítást tesz lehetővé. Sosem akciós konstrukciót jelenít meg, így nem kell attól tartania, hogy a kedvező törlesztő részlet esetleg csak egy rövid időszakra vonatkozik. Az akciós kölcsönök aktuális törlesztéséről a Hitelnet irodáiban és Partnereinél kérhető tájékoztatás, akár személyesen akár telefonon.

Ha személyre szóló ajánlatot szeretne kapni, akkor küldje el ajánlatkérését.

A törlesztőrészlet számítással kapcsolatos további kérdéseit tegye fel Hitelszakértőnknek!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Tanácsadóink egyedi ajánlatot készítenek Önnek díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

Érdeklődöm
Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket