Kedvező hitelek

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

Tervei megvalósításához a kedvező hitel lehetőségeket keres? Lakás vásárolna vagy szabadon elkölthető pénzre lenne szüksége? Az elérhető legkedvezőbb lehetőségek érdeklik? Biztos lehet abban, hogy a Hitelnet irodái és Partnerei által meg is találhatja.

A gazdasági válság óta csupán az utóbbi időben jellemző, hogy egyre többször hall kedvező hiteltermékekről, s a pénzintézetek által hirdetett kedvezményes időszakokról, valamint a bankok különböző díjelengedési akcióiról? Utána szeretne járni annak, hogy mely hiteltermékek minősülnek 2010 őszén kedvezőnek? Érdekelné, hogy a devizahitelek néhány évvel ezelőtti virágkora óta mely hiteltípusok azok, melyeket a legtöbb hiteligénylő választ? Tájékozódjon Ön is írásunk segítségével!

Irodáinkon és Partnereinken keresztül az alábbi hiteltípusok igényelhetők:

  • Szabad felhasználású jelzáloghitelek
  • Lakásvásárlási hitelek új és használt lakásra
  • Építési és bővítési hitelek
  • Felújítási és korszerűsítési hitelek meglévő ingatlan esetén
  • Áthidaló hitelek
  • Adósságrendező hitelek
  • Lakáscélú kölcsönök kiváltására igényelhető jelzáloghitelek
  • Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsönök

A Hitelnet irodáiban közel 30 bankpartnerünk hitelkonstrukcióinak köszönhetően Ön is megtalálhatja a számára legkedvezőbb hiteltípust. Szakképzet hiteltanácsadóink segítenek megtalálni Önnek is az elérhető legkedvezőbb lehetőségeket legyen szó lakáscélú vagy szabad felhasználású hitelről.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a hiteligényléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

Mire igényelhető államilag támogatott lakáshitel?
Új lakóingatlan építése vagy vásárlása, valamint meglévő lakóingatlan korszerűsítése esetén államilag támogatott lakáshitel is igényelhető. Ha Ön nem jogosult állami kamattámogatású hitel felvételére, akkor igényelhet szintén forint alapú, de piaci kamatozású kölcsönt is, melyek kamata a jegybanki alapkamat folyamatos csökkenésének köszönhetően egyre mérséklődik, így kedvező megoldást jelenthet az Ön számára hitelfelvétel esetén.

A 2010-es esztendő számos változást hozott, mely hatással volt a pénzintézetek hitelezési gyakorlatára, hiszen változott a jelzáloghitelek finanszírozási aránya, az igényelhető jelzálog alapú hitelek devizaneme, s a jövedelemvizsgálat szempontjából is új módszerek kerültek bevezetésre.

Mindezen változások figyelembevételével a bankok kidolgozták új hiteltermékeiket, melyek esetén elsődleges szempont az volt, hogy biztonságot nyújtsanak az adósnak. Olyan hitelkonstrukciók kialakítására törekedtek, melyek árazásukban báziskamathoz kötöttek, törlesztő részletük hosszútávon kiszámítható, illetve a rendelkezésre álló lehetőségeken belül szabadon választott időtartamra fixálható. Ennek eredményeképpen jöttek létre az úgynevezett referenciakamatozású hitelek, továbbá az addig 3-6 havi kamatperiódusú konstrukciók mellett az ügyfelek ma már 3-5-10 éves kamatperiódusú hiteltermékeket is választhatnak mind szabad felhasználás, mind lakáscél esetén.

A piaci kamatozású forinthitelek kamatlába jelenleg megközelíti a korábbi devizahitel kamatokat, melyre eddig nem volt példa, hiszen forint alapú konstrukciók esetén kétszámjegyű hitelkamatokkal és teljes hiteldíj mutatókkal (THM) találkozhattunk. Győződjön meg Ön is a hitelek kedvező THM mértékéről Hitelkalkulátorunk segítségével, mellyel egyúttal megismerheti a bankpiac legkedvezőbb fedezet nélküli hiteleinek, hitelkiváltó kölcsöneinek, valamint lakás-, és egyéb célú jelzáloghiteleinek havi törlesztő részletét is!
Jóllehet a gazdasági és pénzügyi válság egyik következményeként megszüntetésre kerültek az államilag támogatott lakáshitelek, ma már azonban arról számolhatunk be, hogy ismét vannak az állam által támogatott hitelcélok, melyek esetén 20 éves kamattámogatás jár.

Ugyancsak az ügyfelek érdekeit szolgálja, hogy jelenleg már minden pénzintézetnél igénybe vehetők a hitelfedezeti biztosítások, mely a teljes futamidő alatt védelmet nyújtanak az adós és családja számára, Míg korábban jellemzően halál esetére szóltak ezek a biztosítások, addig ma már munkanélküliség és keresőképtelenség kockázatára is köthetők, hiszen ezek azok az események, melyek a hitelek nem szerződésszerű teljesítésének legfőbb okai.

A konkrét törlesztő részletekért kérje a Hitelnet díjmentes ajánlatát!

Címkék: , ,

Kérdése van?Kattintson ide és tegye fel kérdését
Szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Amennyiben más témában szeretné megkérdezni hitelszakértőinket, kérjük kattintson IDE

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Kérdése van?