Havi törlesztőrészlet kiszámítása

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

Kíváncsi rá, hogy mennyit kellene fizetnie havonta a lakásvásárlásra vagy építkezésre felvett hitel után? Szeretné tudni, hogy hitelkiváltással mekkora összeget spórolhatna meg havonta? Az Ön által vállalható havi törlesztésnek megfelelő futamidőt keresi? Vegye igénybe Ön is online Hitelkalkulátorunkat!

A havi törlesztőrészlet kiszámítása online kalkulátorunkkal gyors és egyszerű! Válassza ki a hitelfajtát, majd írja be az igényelni kívánt kölcsönösszeget és a tervezett futamidőt! A havi törlesztőrészlet a „Kalkuláció” gombra kattintva azonnal megjelenik. A kalkulátor mindenkor a hazai bankok kínálatában elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciót mutatja. A kapott törlesztőrészlet azonban tájékoztató jellegű, hiszen a havi törlesztés az ügyfél minősítésétől és pénzintézettől függően változhat.

Online Hitelszámolónk segítségével kiszámolhatja tehát, hogy várhatóan mekkora havi törlesztőrészlettel vehető fel a kívánt kölcsön. Kalkulátorunk tartalmazza a THM (Teljes Hiteldíj Mutató) mértékét is! A THM a megjelenő hitelkonstrukciók gyors összehasonlítását teszi lehetővé, a kamat és kezelési költség mértékén túl a hitelfelvétel járulékos költségeit is tartalmazza.

Online Hitelkalkulátorunkkal a szabad felhasználású és adósságrendező, valamint a lakáscélú jelzáloghitelek havi törlesztőrészlete egyaránt kiszámolható. E hiteltípusokon belül szabad felhasználású hitelét Ön igényelheti ingatlanfedezettel illetve fedezet bevonása nélkül. A lakáscélú jelzáloghitelek között megtalálhatja a piaci kamatozású termékek mellett az állami kamattámogatású kölcsönöket is. Az adósságrendező hitelek havi törlesztőrészlete a jogszabály által engedélyezett devizanemeknek megfelelően jelenik meg.

A havi törlesztőrészlet kiszámításával kapcsolatban tudnia kell, hogy változó kamatozású hiteltermékekről lévén szó, a kapott törlesztés nem garantált a teljes futamidő alatt. A bankok meghatározott kamatperiódussal nyújtják fedezet nélküli és jelzálog alapú kölcsöneiket, így a Hitelkalkulátorral történő törlesztőrészlet kiszámításakor Ön az első kamatperiódusra érvényes törlesztést kapja. A kamatperiódus jellemzően 3 hónap és 5 év között változik. Az, hogy az adott kamatperiódus lejárata után hogyan változik a törlesztőrészlet, előre nem kalkulálható. A hitelkamatokat a piaci és gazdasági események, illetve referenciakamat alapú kölcsönök esetén a báziskamatok változása befolyásolja.

Személyre szóló ajánlatkérés esetén Hiteltanácsadóink kiszámolják Ön helyett a havi törlesztőrészletet, és a megadott e-mail címen tájékoztatják lehetőségeiről. Egyénre szabott ajánlatunk díjmentes!

A havi törlesztőrészlet kiszámításával kapcsolatos további kérdéseit online Hitelszakértőnknek is felteheti!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Tanácsadóink egyedi ajánlatot készítenek Önnek díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

Érdeklődöm
Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket