CIB lakáshitel kalkulátor

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

A CIB Bank lakáshitel kalkulátorát keresi? Jó helyen jár, ugyanis a Hitelnet irodái és Partnerei által könnyen elérhető Bankpartnerünk, a CIB lakáshitel kalkulátora.

Ha Ön megadja, hogy milyen konkrét hitelcélra (használt lakás vásárlás, új lakás vásárlás, építés, bővítés, korszerűsítés, lakáscsere esetén igényelhető áthidaló hitel, lakáscélú jelzáloghitel kiváltása) szeretné igényelni Bankpartnerünk lakáshitelét, akkor Hiteltanácsadóink segítenek Önnek kiválasztani a legkedvezőbb kölcsönt, s a CIB lakáshitel kalkulátorának segítségével kiszámítják Önnek az adott lakáskonstrukció havi törlesztő részletét is.

Hitelcélnak megfelelően Ön választhat akár államilag támogatott, akár piaci kamatozású lakáshitelt. Ha kíváncsi a havi törlesztés összegére, akkor adja meg a fedezetül szolgáló ingatlan forgalmi értékét, a rendelkezésre álló saját erő összegét, a felvenni kívánt hitelösszeget, a lakáshitel futamidejét, s Tanácsadóink megmondják Önnek a havi törlesztő részlet összegét, valamint az éves kamatláb, és a teljes hiteldíj mutató (THM) mértékét.

A CIB lakáshitel futamidején belül a Pénzintézet 3 illetve 5 éves kamatperiódusra vonatkozóan rögzíti az aktuális kamatláb mértékét. A választott kamatperióduson belül nem változik az Ön hitelének kamata. A kamatperiódus kezdetét a kölcsön folyósításának első napja jelenti, a kamatperiódus vége pedig a 36. illetve a 60. havi törlesztő részlet esedékességének időpontja.

A lakáshitel maximális összege a fedezeti ingatlan értéke alapján kerül meghatározásra, tekintettel a hatályos jogszabályokra, továbbá a kölcsönigénylő és esetleg társigénylő jövedelmi helyzetére. Jelenleg a többi pénzintézethez hasonlóan a CIB Bank lakáshitelei is kizárólag forint alapon érhetők el.

Milyen előnyökkel jár, ha Ön most veszi igénybe a CIB Bank lakáshitelét?

  • Alacsony kamatláb mellett jut a hitelhez.
  • Nem kell árfolyamkockázattal számolnia.
  • 3 illetve 5 éves kamatperiódusonként fix kamatlábbal és állandó összegű havi törlesztő részletekkel számolhat.
  • A lakáshitelt akár 35 éves futamidőre is igényelheti.

Amennyiben Ön konkrét lakáscélú tervekkel rendelkezik, s a CIB Bank által nyújtott hiteltermékek aktuális kondícióira kíváncsi, akkor kérjük, küldje el ajánlatkérését, s Hitelszakértőink e-mailben ismertetik Önnel a kért lakáshitel konstrukciót. Az ajánlat elkészítése a Hitelnet irodáiban és Partnereinél díjmentes!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Tanácsadóink egyedi ajánlatot készítenek Önnek díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

Érdeklődöm
Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket