Személyi kölcsön kalkulátor

A Hitelnet.hu tanácsadói jelenleg nem foglalkoznak személyi kölcsön ügyintézéssel, bármilyen lakáscélú, szabad felhasználású vagy adósságrendező jelzálog alapú hitelek esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Amit a fedezet nélküli személyi kölcsönökről tudnia érdemes:

A személyi kölcsön olyan pénzügyi lehetőséget jelent, mellyel Ön gyorsan és ingatlanfedezet bevonása nélkül készpénzhez juthat. Fedezet nélküli személyi hitelt minden pénzintézet kínál. Ha Ön szeretné megtalálni a legkedvezőbbet, akkor használja személyi kölcsön kalkulátorunkat, ugyanis a honlapunkon elhelyezett hitelszámoló személyi kölcsön esetén is használható.
Mivel a hitelintézetek jelenleg forint alapon kínálják személyi kölcsöneiket, ezért nem kell tartani az árfolyamkitettségtől. A havi törlesztő részlet alakulására csupán a hitelkamatok változása van hatással, de egy-egy kamatperióduson belül ez sem jelent veszélyt. Kamatperiódusonként változatlan, fix törlesztő részlettel lehet számolni.

Személyi kölcsönök futamideje

A személyi hitelek futamideje 12 és 84 hónap között lehet. Az ideális törlesztő részlet megtalálásához érdemes több futamidőre is kalkulálni, s az optimálisat úgy kiválasztani, hogy a havi törlesztési kötelezettség akkor is teljesíthető legyen, ha változás áll be az adós jövedelmi helyzetében. A maximális futamidő meghatározásánál figyelembe kell venni az egyes bankok életkorhatárra vonatkozó előírásait is, ami pénzintézetenként eltérő lehet.
Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a havi törlesztés összege a futamidő kitolásával csökkenthető. Ugyan az is igaz, hogy minél hosszabb futamidőre veszi fel az adós a kölcsönt, annál többet fizet vissza összességében, ennek ellenére minden esetben arra kell törekedni, hogy biztonsággal fizethető törlesztő részletet vállaljon. Ebben a Hitelnet.hu Hitelszakértői készséggel állnak rendelkezésére!

Mekkora összegű személyi kölcsönt kaphatok?

Mivel a személyi hitelek mögött nincsen ingatlanfedezet, ezért a maximálisan nyújtható hitelösszeget csakis az igénylő jövedelmi helyzete határozza meg. Ez ugyanis a hitel visszafizetésének legfőbb biztosítéka. Emiatt a jövedelemvizsgálat némileg szigorúbb is, mint jelzáloghitelek esetén, s kisebb a felvehető összeg is.
A jövedelmi helyzet vizsgálata során a bankok nemcsak a leendő adós igazolható keresetét, munkaviszonyát ellenőrzik, hanem a rendszeres kiadásokat is figyelembe veszik. Egy már meglévő hiteltörlesztés csökkenti a személyi hitel törlesztésére fordítható szabad jövedelmet. A bankok meghatározzák, hogy az adós leendő és már meglévő kölcsöneinek törlesztő részlete nettó fizetésének hány százalékát tehetik ki, s ennek megfelelően állapítják meg a nyújtható összeget.
Amennyiben a bank által jóváhagyott hitelösszeg nem elegendő a céljai eléréséhez, akkor adóstárs bevonásával magasabb összegű hitelhez juthat. Adóstárs bevonására nemcsak a kölcsönösszeg növelése céljából kerülhet sor. Az életkorhatár túllépése esetén adóstárs bevonásával a futamidő is meghosszabbítható. 25 év alatti hiteligénylő esetén – tapasztalataink alapján – ugyancsak adóstárs bevonását kérhetik a hitelintézetek.

A személyi kölcsön igénylésének legfontosabb feltételei

A következő pontban azokat a feltételeket foglaljuk össze, melyeknek fedezet nélküli személyi hitel igénylése esetén meg kell felelni.

Állampolgárság:

A kölcsönt magyar állampolgárok igényelhetik. Ha az adó külföldi állampolgár, akkor olyan magyar állampolgárságú társigénylőt kell bevonni a hitelügyletbe, aki az igénylés feltételeinek egyéb tekintetben is megfelel.

Lakcím:

Állandó, magyarországi, bejelentett lakcím szükséges.

Életkor:

A személyi hitel már betöltött 18. életévet követően igényelhető, de amennyiben a leendő adós a hitelkérelem benyújtásakor 21 éves kor alatti vagy 66 év feletti, akkor 21 és 66 év közötti, a hitelfelvétel valamennyi feltételének megfelelő társigénylő bevonása szükséges.

Munkaviszony:

Alkalmazottaknak 6 hónapos folyamatos munkaviszonyt kell igazolniuk. Ha ez a jelenlegi munkahelyen nincs meg, akkor a jelenlegi és az előző munkahelyen, együttesen számított 6 hónapos munkaviszony is elfogadható, ha az adós a mostani munkahelyén legalább 3 hónapja dolgozik és a két munkahely között nincs 1 hónapnál hosszabb megszakítás.

Vállalkozók hiteligénylése esetén legalább 12 hónapos vállalkozói múlttal kell rendelkezni.

Nyugdíjas igénylő esetén a bank nem vizsgálja, hogy az adós mióta nyugdíjas.

A hitelfelvevő nem lehet próbaidőn és felmondás alatt.

Jövedelem:

Egyéni igénylés esetén az adósnak legalább nettó 60 ezer forintos jövedelmet kell igazolnia.
Társigénylővel történő hiteligényléskor – ha még egyikük sem töltötte be a 66. életévét – az együttes jövedelemnek el kell érnie a nettó 90 ezer forintot úgy, hogy személyenként legalább a 40 ezer forintos jövedelemnek meg kell lenni. Amennyiben valamelyik igénylő elmúlt már 66 éves, akkor mindkettejük jövedelmének el kell érnie külön-külön a nettó 60 ezer forintot.

Bankszámlamúlt:

Legalább 2 hónapos bankszámla múlt szükséges a hitelfelvételhez. A számlának saját névre kell szólnia, de bármelyik hazai pénzintézetnél lehet.

Telefon:

Lehet vezetékes vagy mobiltelefon. Ezen belül saját névre vagy lakcímre szóló, minimum 1 hónapja meglévő vezetékes lakóhelyi illetve előfizetéses, saját vagy céges mobiltelefon, illetőleg minimum 3 hónapja meglévő feltöltő-kártyás mobiltelefon lehet.

Egyéb személyi feltétel:

A hitelügyletben részt vevő személyek adatai negatív tartalommal nem szerepelhetnek a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR), vagyis közismertebb néven a BAR listán. (Aktív és passzív BAR státusz egyaránt kizáró ok.)

Személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

Az alábbiakban arról tájékoztatjuk, hogy milyen iratokat, igazolásokat kell benyújtani személyi hitel igénylésekor.

Személyazonosságot igazoló okiratok:

Magyar állampolgárok esetén: érvényes személyi igazolvány, útlevél vagy új típusú jogosítvány és lakcímkártya

Külföldi állampolgárok esetén: amennyiben a hitelfelvevőnek 4 évnél régebbi, hazánkban kiállított személyi igazolványa van, akkor az igazolványon és a lakcímkártyán kívül egyéb irat nem szükséges. Ha a személyi igazolványt 4 éven belül adták ki, akkor az alábbi iratok közül legalább az egyik szükséges az igazolvány és a lakcímkártya mellett: állandó tartózkodási kártya, hatósági bizonyítvány vagy regisztrációs kártya, amely igazolja, hogy az illető minimum 4 éve Magyarországon tartózkodik.

Jövedelemigazolás:

Alkalmazottak esetén: 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás, mely lehet banki formanyomtatvány vagy azzal megegyező tartalmú igazolás. A munkáltatói igazolástól el lehet tekinteni abban az esetben, ha az adós helyette bemutatja az utolsó 3 havi folyószámla kivonatát, melyeken egyértelműen beazonosítható munkabér jóváírás látszódik.

Vállalkozók esetén: NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal, korábban APEH) által kiállított jövedelemigazolás. Az egyéni vállalkozónak nem lehet köztartozása, amit szintén igazolni kell.

Nyugdíjas esetén: NYUFIG (Nyugdíjfolyósító Igazgatóság) igazolás

Bankszámla kivonat

A hitelkérelem benyújtását megelőző, 2 havi eredeti vagy a pénzintézet által hitelesített másolat. Ha az adósnak az adott hitelintézetnél van a folyószámlája, akkor annak benyújtása nem szükséges.

Telefonszámla levél

Saját névre vagy a lakcímkártyán szereplő címre szóló vezetékes vagy előfizetéses mobiltelefon esetén az utolsó havi számlalevelet és a befizetését igazoló bizonylatot (csekk vagy bankszámla kivonat) csak akkor kell benyújtani, ha a telefonszám a nyilvános adatbázisban nem kérdezhető le.

Saját névre szóló céges mobiltelefon esetén az utolsó havi telefonszámla összes oldalát és a befizetését igazoló dokumentumot kell bemutatni. Ha az előfizetés a cég nevére szól, akkor a cégnek kell nyilatkoznia az ügyfél kizárólagos telefonhasználatáról.

Az adós nevére vagy címére szóló feltöltő-kártyás mobiltelefon esetén a szolgáltatóval kötött szerződés benyújtása szükséges.

A hitelügylet elindításához szükséges dokumentumok:

 • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás
 • Utolsó 2 havi bankszámla kivonat
 • Személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya
 • Díjrendezett telefonszámla

Amennyiben a hitelügylet mögé ingatlanfedezetet is tudna tenni, akkor jelzálog alapon is érdemes kiszámolni az adott kölcsönösszeg törlesztő részletét. Ez esetben a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt válassza. Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén azonban a hitelösszegnek el kell érnie az 1 millió forintot. Az ingatlanfedezet bevonásával nyújtott személyi hitelek esetén elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részletekről IDE kattintva tájékozódhat.

Személyi kölcsön előtörlesztése

A futamidőt érdemes úgy kiválasztani, hogy a havi törlesztési kötelezettség teljesítése ne okozzon problémát. Az alacsonyabb törlesztő részlet érdekében célszerű inkább hosszabb futamidőt választani, s ha az adós jövedelmi helyzete úgy alakul, élni a részleges vagy teljes előtörlesztés lehetőségével. Az előtörlesztett összeg a fennálló tőketartozást csökkenti. Az aktuális elő- és végtörlesztési díjakat a bankok Hirdetménye tartalmazza.

Konkrét személyi hitelügylet esetén, a honlapunkon található nyomtatvány kitöltésével kérjen személyre szóló ajánlatot, melyet Kollégáink egy munkanap alatt elkészítenek az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően.

Legfrissebb bejegyzések személyi kölcsön témában:

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Tanácsadóink egyedi ajánlatot készítenek Önnek díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

Érdeklődöm
Hozzászólások
 • Laczkó Tivadarné szerint:

  bár listás vagyok nagy szükségem lenne pénzre de sehol nem kapok fizetésem számlára érkezik de nincs róla bankszámla mivel net számlám van és én nem kapok számlakivonatot igy is kaphatok pénzt

  • Tamás szerint:

   Tisztelt Ügyintéző!
   Érdeklődni szeretnék, hogyha 300 000 Ft-ot szeretnék felvenni milyen lehetőségek vannak. Rendszeres jövedelmem 77.290 Ft, páromé 93.000 Ft, ő BAR listán van fent a diákhitel miatt. Lakáshitelt fizetek, havonta 33.600 Ft és van a cofidisnél havi 5.600 Ft-os törlesztőm.
   Mit javasolna?
   Válaszát előre is köszönöm.

   • Hitelnet.hu szerint:

    Kedves Tamás!
    A lakáshitel törlesztése miatt az Ön jövedelme további terhelést nem bír el. Párja a BAR lista miatt jelenleg nem hitelképes. Az előzőek alapján sajnos nem tudunk Önnek megfelelő személyi hitelkonstrukciót javasolni.

 • Kovács Ilona szerint:

  Szeretnék hitelt felvenni, ezért felvettem a kapcsolatot az egyik pénzintézettel elfogadták és kértek, hogy fáradjak be a szerződés aláírására és vigyek magammal 82.000.-Ft-ot ebből 67.000.-közjegyzői díj és 15.000.- az első törlesztés. Én úgy tudom, hogy mikor kézhez kapom a pénzt csak aztán kell törleszteni. Szeretném a véleményét ki kérni ebben az esetben. Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ilona!
   Törlesztési kötelezettsége csak a hitelfolyósítást követően lehet, a szerződés aláírásakor még nem. Javasoljuk, hogy még aláírás előtt tisztázza, hogy pontosan milyen költségtételek merülnek fel szerződéskötéskor.

 • Margó szerint:

  Üdv.
  Nyugdíjas vagyok, 71.000 Ft a nyugdíjam. Fedezet nélküli kölcsönt szeretnék. A hitelkalkulátor kiszámolta 2 millió Ft 10 évre 21.000 Ft/hó. Ez jó lenne, a régi hitelemet kiváltanám, ami 600.000 Ft.
  Köszönöm várom válaszukat.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Margó!
   Az Ön által kalkulált 2 millió forintos összeg adott törlesztő részlettel nem személyi kölcsön formájában, hanem ingatlanfedezet bevonásával érhető el. 71 évesen azonban mind személyi kölcsönt, mind jelzáloghitelt csak fiatalabb korú társigénylő bevonásával igényelhet.

 • irén szerint:

  Tisztelt ügyintézö!
  Sürgősen szükségem lenne 150.000 Ft-ra. Aktív báros vagyok. A provident nem jó, mert heti fizetést nem tudok vállalni. A fizetésem 70.000 Ft, anyukám nyugdíja 57.000 Ft, ehhez jön a két lányom családi pótléka. Kérem, ha lehetséges írja meg, hol tudnék hitelt felveni. Sürgős lenne.
  Köszönöm szépen.
  Tisztelettel.
  B. Endréné

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Irén!
   Aktív BAR listával egyik hitelintézet sem nyújt kölcsönt, ezért sajnos nem lehetséges a szükséges 150.000 Ft összegű hitelfelvétel.

 • Szalai Flóra szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Két fiatal vagyunk, jelenleg két állás között, és ezért szeretnénk kisebb összegű hitelt (max. 200 000 HUF) igényelni, hogy a lakbért és a rezsit egy hónapra ki tudjuk fizetni (augusztustól már dolgozunk). Lehetséges? Még soha nem igényeltünk hitelt, és jelenleg nincs bejelentett munkaviszonyunk.
  Köszönettel,
  Flóra

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Flóra!
   Bejelentett munkaviszony nélkül egyik pénzintézetnél sem vehető fel személyi kölcsön, ezért sajnos nem tudunk Önöknek segíteni a hitelfelvételben.

 • Anita szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Adósságunk rendezésére szeretnék felvenni egy hitelt.
  Párom és az Én keresettem nettó 118.000 Ft, jelenleg havi 70.000 Ft-ot költünk a törlesztő részletekre. Ingatlanfedezet nincs. Szeretnénk egy helyre fizetni.
  Van lehetőség Önöknél arra, hogy 900.000 Ft hitelt igényeljünk?
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Anita!
   Ingatlanfedezet bevonása nélkül sajnos nem tudunk Önöknek kedvező adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani havi törlesztő részletük csökkentésére.

 • Zoli szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Kezdő vállalkozásomhoz lenne szükségem 1,5-2,5 millió forintnyi hitelösszegre, mivel másodállásban csinálnám az egyéni vállalkozást, így a párommal lévő összes fizetésünk átlagban nettó 260.000 Ft (ami meg is marad). Ingatlanfedezet nélkül szeretnénk felvenni a személyi kölcsönt.
  Milyen opciók vannak?
  Előre is köszönöm a válaszát!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zoli!
   Ekkora összegű hitel felvételére bankpartnereinknél csak ingatlanfedezet bevonásával van lehetőség. Ha ez megoldható, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • dezső istván szerint:

  36 éves vagyok, nyugdíjas, 38.095 Ft a havi nyugdíjam, ami OTP számlára érkezik. 200.000 Ft-ra lenne szükségem.
  Személyi kölcsönben ez megoldható?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Dezső István!
   A megadott információk alapján sajnos nem tudunk Önnek olyan hitelkonstrukciót ajánlani, mellyel a szükséges 200.000 Ft elérhető lenne.

 • h.lac szerint:

  100-200 ezer hitelt szeretnék. Aktív baros vagyok. Havi nettó 150 ezret keresek.
  Megoldható?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves h.lac!
   A hitelfelvétel az aktív BAR lista miatt sajnos nem oldható meg.

 • Anita szerint:

  Élettársam nevére (23 éves) szeretnénk felvenni 1.100.000 HUF szabad felhasználású hitelt, hogy adósságainkat kicsit kitisztázzuk és gyermekünk szobáját felújítsuk. Rendelkezik szeptember 1-jével 1 éves munkaviszonnyal. Megoldható? Maximum évre mennyi lenne a törlesztés?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Anita!
   A megadott adatok alapján Kollégáink még nem tudnak Önöknek egyénre szabott szabad felhasználású hitelajánlatot adni. Lényeges kérdés, hogy személyi hitelben vagy jelzáloghitelben gondolkodnak. Ingatlanfedezet bevonásával lényegesen kedvezőbb kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókat tudunk ajánlani. Többek között meghatározó párja igazolt nettó jövedelme is. A szükséges információk megismeréséhez kérjük, töltsék ki online adatlapunkat!

 • Horváth Jánosné szerint:

  Jó napot kívánok!
  A kérdésem a következő lenne:
  7 évvel ezelőtt vettem fel 1.500.000 Ft svájci frank alapú személyi kölcsönt. 84 hónapig fizettem 26.300 Ft havi fix törlesztést. A törlesztési idő lejárta után az OTP bank kötelezett a hitelkiváltásra forintban. 1.800.000 Ft-ot kellett felvennem szintén 84 hónapra, havi 40.400 Ft-os törlesztő részlettel. Így a másfél milliós adósságom visszafizetéskor majdnem 6 millió Ft lenne.
  Jogszerű ez és mit tehetek?
  Segítségüket köszönöm és várom válaszukat.
  Tisztelettel.
  H. Jánosné

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   A leírtak alapján véleményünk szerint Ön is jogosult lehet visszatérítésre deviza alapú személyi hitele után. Az erre vonatkozó elszámolást az illetékes bank fogja megküldeni Önnek a közeljövőben.

 • andi szerint:

  Külföldön dolgozom, de most otthon vagyok 3 hónapig. Erre az időre szeretnek hitelt felvenni 600 ezer körül, de nincs munkáltató igazolásom.
  Ilyen esetben mit lehet tenni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Andi!
   Munkáltatói igazolás nélkül egyik hitelintézet sem nyújt kölcsönt, így sajnos nem tudunk segíteni Önnek a 600 ezer forint felvételében.

 • Virág szerint:

  Érdeklődnék, hogy lehetséges-e olyan hitelfelvétel, ami kombinált. Szeretnék egy adósságrendező hitelt, de hozzá pluszban annyi pénzt, hogy elegendő legyen egy használt ház vásárlásához. Sajnos nem lehetséges (belátható határidőn belül) összeszedni a 30%-ot, hogy kapjak lakáshitelt (sem 2 terhelhető ingatlanom nincs), ezért gondoltam, hogy egy nagyobb személyi kölcsönnel áthidalhatnám ezt a problémát.
  Köszönöm a választ!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Virág!
   Ingatlanfedezet nélküli személy kölcsönként a nettó fizetésnek körülbelül az 5-6-szorosa, adóstárs bevonásával a 8-10-szeres érhető el, de ez valószínűleg nem elegendő az adósságrendezéshez és házvásárláshoz szükséges összeghez. Továbbá fedezet nélküli hitelt nem is érdemes adósságrendezésre és lakásvásárlásra felvenni, a lényegesen magasabb kamatszint miatt.

 • Levente szerint:

  Üdvölzöm!
  Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy esetlegesen 300 ezer forintnál mennyi a havi törlesztés, hogy fix-e ? Illetve továbbiakban szükséges-e adóstárs?
  Köszönöm előre is!
  Köszönettel.
  Levente

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Levente!
   Kérjük, töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a részletekről!

 • Eperjesi Sándor szerint:

  Azt szeretném kérdezni, hogy hol kaphatok gyorskölcsönt az alábbi feltételekkel. Van 450. 000 Ft személyi kölcsönöm, havi 15 ezer a törlesztője, meg egy folyószámla hitel 400.000 Ft, ami közös számla. Nettó bérem 110.000 Ft, számlára érkezik, nejem fizetése 65.000 Ft, nem számlára érkezik.
  A választ előre is köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Sándor!
   Az előzetes hitelbírálat elvégzéséhez kérjük, küldje el ajánlatkérését online adatlapunk kitöltésével. A részletek ismeretében Tanácsadóink tájékoztatni fogják az esetleges hitellehetőségekről.

 • bujka klaudia katalin szerint:

  Kedves ügyintéző!
  Én és a párom szeretnénk felvenni 100 ezer forint szabad felhasználású hitelt. Rendszeres jövedelem 38.000 gyes és családi pótlék. Nem vagyok bárlistán. A páromé 90 ezer forint, de nem igazolható, mivel nem számlára érkezik a pénze. Csak az én családim és gyesem érkezik számlára. Nagyon kellene a segítség.
  Előre is köszönöm a válaszát.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Klaudia!
   A gyes és a családi pótlék önálló jövedelemként nem fogadható el hitelfelvétel során, így arra személyi kölcsön nem nyújtható.
   A kézbe kapott jövedelem is elfogadható hiteligénylésnél, nem feltétel tehát, hogy a munkabér folyószámlára érkezzen, de az adósnak kell rendelkeznie valamelyik pénzintézetnél legalább két hónapja meglévő saját névre szóló lakossági bankszámlával és a bejelentett munkahely is alapfeltétel.

 • Kiss Ákosné szerint:

  T.Címzett!
  Vásárló kártyáim visszafizetésére szeretnék felvenni kölcsönt és egy összegben fizetném a részletet. Már nyugdíjas vagyok és 67 éves. Kb. három évre szeretném felvenni a kölcsönt. Kérem, hogy segítsenek. A bank elutasított, a részleteket rendesen fizettem eddig. Minden megoldás érdekelne. Sajnos jelzáloghitelem van, tehát nem tudom igénybe venni.
  Nagyon várok megoldást.
  Köszönettel.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   Életkora és a meglévő jelzáloghitel után fizetendő összeg miatt utasíthatta el a bank hitelkérelmét. Ha esetleg van lehetőség fiatalabb társigénylő bevonására, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről!

 • Horváth Noémi szerint:

  Üdvözlöm!
  Személyi kölcsönt szeretnék felvenni, rendelkezem állandó jövedelemmel, állandó lakcímmel. Az egyetlen problémám a közüzemi számla. Szüleimmel élek, minden az ő nevükön van, és minden számlával el vannak maradva, ami problémát jelent, hiszen majdnem minden bank határidőre fizetett számlát kér. A nevemen van telefonszámla, de az viszont nem az állandó lakcímemre szól.
  Esetleg tudna ajánlani valamit?
  Válaszát előre is köszönöm!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Noémi!
   Nem minden bank kér közüzemi számlát személyi hitel igénylésekor. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a fedezet nélkül elérhető hitelekről.

 • somogyi jános szerint:

  Személyi kölcsönt szeretnék. Kérem tájékoztassanak!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves János!
   Személyre szabott hitelajánlatunk megismeréséhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését. A hitelajánlatot Szakértőink néhány munkanapon belül díjmentesen elkészítik!

 • Richárd szerint:

  Közmunkára lehet-e hitelt felvenni, ami nettó bér 50.000 Ft? Havi fix kamatozású hitel rövid lejárattal, ami nem jelzálog? Van rá biztosítás, ha csúszás vagy késedelemmel történik a befizetés, nem rakna rá még plusz kamatot. Biztosítás van-e hitelre ilyen esetekben? % millióra lenne szükségem 10 éves futamidőre. Hogy lehetne kihozni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Richárd!
   Nettó 50.000 Ft-os közmunkából származó jövedelemmel nincs lehetőség személyi kölcsön felvételére. Sajnos nem tudunk Önnek segíteni a hitelhez jutásban.

 • Krisztián szerint:

  Üdv.
  Szeretnék hitelt felvenni, jelenleg 2 hónap a munkaviszonyom, havi nettó 66.000.- Ft a fizetésem. Még családdal élek és nincs semmi havi törleszteni való. Szeretnék 1 és 2 millió Ft között felvenni.
  Mit javasolna?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Krisztián!
   2 hónapos munkaviszonnyal sajnos nincs lehetőség sem személyi kölcsön, sem jelzáloghitel felvételére. A szükséges 1-2 milliós összeget akkor kaphatja meg, ha meglesz legalább a 3 havi munkaviszonya, fel tud ajánlani megfelelő ingatlanfedezetet és megfelel az igénylés egyéb feltételeinek is.

   • Krisztián szerint:

    Értem köszönöm.
    Még annyit szeretnék, hogy 66.000.- Ft-os fizetés mellé mekkora a legnagyobb összeg, amit fel tudnék venni fedezet nélkül?

    • Hitelnet.hu szerint:

     Kedves Krisztián!
     A maximálisan elérhető hitelösszegről Szakértőink a további részletek ismeretében tudják tájékoztatni. Kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • Róbert szerint:

  Üdv.
  Van két hitelkártyám. Az egyik 400, a másik 500 ezer forint keretű. Van még egy folyószámlahitelem 120 ezer forinttal. Az lenne a kérdésem, hogy van-e mód és lehetőség hitelkártyáim kiváltására vagy legalább az egyikre. Nettó keresetem 125 ezer forint. Persze mindezt ingatlanfedezet nélkül szeretném.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Róbert!
   Kedvező hitelkiváltás ingatlanfedezet bevonásával érhető el. Ennek hiányában nem valószínű, hogy találunk megfelelő megoldást. Személyre szóló hitelajánlatunkat online adatlapunk kitöltésével kérheti.

 • Krisztián szerint:

  Üdv.
  68.000 Ft fizetésem van. Családdal élek, rezsi és egyéb költségem nincs. Nem vagyok bar listán és szeretnék felvenni 600.000 forintot.
  Mit tudna javasolni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Krisztián!
   600.000 Ft összegű személyi hitel felvételéhez sajnos nem elegendő a 68.000 Ft-os fizetés. Ahhoz, hogy megkaphassa ezt az összeget, társigénylő bevonására lenne szükség. Ha ez megoldható, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

 • Piroska szerint:

  Üdvözletem!
  Érdeklődnék, nyugdíjas vagyok, havi 94.500 Ft a jövedelmem. A Férjemnek adóstársa vagyok a jelzáloghitelében, az ő jövedelme havi 184. 000 Ft. Szeretnék érdeklődni, nem vagyunk bár listán, nekem nincs semmilyen hitelem, felvehetnék személyi kölcsönt? Ha igen, mennyit, hány évre?
  Köszönettel.
  Piroska

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Piroska!
   Ahhoz, hogy tájékoztatni tudjuk az elérhető személyi hitellel kapcsolatban, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat!

 • József szerint:

  Milyen feltételek kellenek a hiteligényléshez?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves József!
   Személyi hitel igényléséhez legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszony, nettó 60 ezer forintot elérő igazolt jövedelem, saját névre szóló lakossági bankszámla megléte szükséges. Az igénylő adatai nem szerepelhetnek a BAR listán.
   Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat!

 • zsolt szerint:

  Üdvözlöm!
  Érdeklődnék, hogy a párommal most szeretnénk felvenni szabad felhasználású hitelt. Havi jövedelme 80-100.000 Ft között van. Ingatlanfedezet nincs, kezes a páromnak a testvére volna, 90-100.000 Ft közötti a keresete. Nekünk olyan 3 millióra volna szükségünk. Megkapható-e ez az összeg? BAR lista nincs! Valósan házvásárlásra kellene, de azért szeretnénk szabadon, mivel arra a házra nem kapnánk annyi hitelt és ebből az összegből fel is tudnánk újítani teljesen. Mik a lehetőségek és mekkora törlesztővel kellene fizetni?
  Köszönöm előre is.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsolt!
   3 millió forint felvételéhez ingatlanfedezet szükséges. Fedezet nélkül, még kezes bevonásával sem tudnak ekkora összeghez hozzájutni. Fedezetként olyan ingatlan fogadható el, melynek forgalmi értéke legalább 3,5 millió forint. Az ingatlanfedezet más személy tulajdonában is lehet, de ebben az esetben az ingatlan tulajdonosainak is részt kell venniük a hitelügyletben. Ha ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a hitellehetőségeket!

 • Renáta szerint:

  Tisztelt Szakértő!
  Én 2008 májusában vettem fel személyi hitelt, ami 2013-ban le is törlesztettem. Ekkor kaptam egy értesítést, hogy az árfolyam különbözetet ki kell fizetnem, vagyis további 1 évig 86.000 Ft-ot kellett volna fizetnem. Mivel gyesen vagyok/voltam, nem tudtam ennyit fizetni havonta, így meghosszabbították a futamidőt 59 hónapra, így havi 27.700 Ft-ot kell/kellett/ fizetnem 2013 július óta. Összeírattuk pontosan a bankkal, hogy mennyit kell törlesztenünk 2018-ig. Eddig minden rendben is volt, de most már 32 ezret fizetek a 27.700 helyett. Ez nem új hitel, hanem az árfolyam különbözet mely a szerződés szerint összesen 3762,46 CHF. Most ezt akkor életem végéig fizetem? Miért kell többet fizetnem vissza, mint a megállapított összeg?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Renáta!
   A személyi kölcsönével összefüggő kérdésekre az érintett hitelintézettől kaphat pontos választ. A törlesztő részlet emelkedésének valószínűleg az az oka, hogy azóta újabb árfolyam emelkedés volt.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket